Prím Letöltés

Nincs megjeleníthető elem

Prím hírek

Nincs megjeleníthető elem

Prím Letöltés

A Prím Letöltés (letoltes.com) az egyik legnépszerűbb és legkorábbi magyar szoftver portál. A hozzá kapcsolódó blog célja, hogy bonckés alá vegye az ott elérhető izgalmasabb programokat, és az olvasókkal közösen megvitassa a letöltéssel, mint népszerű tevékenységgel kapcsolatos mindenféle tapasztalatokat.

Facebook - Prím Letöltés

Facebook - Prím Online

Üzenj nekünk!

Programot ajánlanál, szeretnéd ha valamiről írnánk, te írnál tesztet? Itt lehetőség, csak kattints.

Utolsó kommentek

Kell nekem a Photoshop?

2009.08.18. 11:39 Prím Letöltés

Ha képszerkesztésről beszélünk, akkor mindenki a Photoshop-ra gondol(, az Adobe legnagyobb örömére). Aki képet akar manipulálni és már kinőtt a Paint-ből, az mind PS-ezne, mert azzal olyan csodálatos dolgokat lehet csinálni. Aztán letöltik a teljes kipróbálható változatot, és jön a pofára esés, hogy mi ez a sok gomb, meg itt van a csomó filter, amikből vicces dolgokat lehet kihozni, csak azt nem amit igazán szeretnének. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a réteg kezelő funkciója teljes homály, a maszkok alatt meg egy kopasz zöld fejet keresnek.

 

Professszionális felhasználásra ( lásd videó:)) természetesen az Adobe terméke az első számú opció, de mi van azokkal akik csak a családi képeken fényesítenék, levágnának valamit a képről, a színeken módosítanának, szöveggel szinesítenének, iwiw-trendivé alakítanának egy képet. Ezeket mind tudja a PS, de ezen kívül még millió más dolgot is, ennek ellenére sokan csak ebben gondolkodnak, és vagy ők állnak neki bohóckodni vagy megkérik a szomszéd srácot, aki megtervezte a középsulis gólyabál plakátját, de a CMYK-ról azt hiszi, hogy az új party drog.

Miért nem érik be egyszerűbb, ráadásul ingyenes, programokkal, melyek bár kevesebb lehetőséggel rendelkeznek, de ehhez mérten a kezelésükhöz sem kell a pilóta jogosítvány. Aztán mikor kinőtték az adott szoftvert, akkor el lehet gondolkodni valami komolyabb beszerzésén.

Szerintem a Photoshop-ot nem munkaeszközként használók nagy részének megfelelne egy ingyenes képszerkesztő is, ők mégis letöltenek/megvesznek egy több száz megás/tízezer forintos programot, mikor ennek töredékéből is megúszhatnák.

Paint.NET Letöltés

GIMP Letöltés

Picoly WebIMage Letöltés

Ti mit gondoltok erről és mivel manipuláltok?     

Szólj hozzá!

Címkék: windows linux kérdés képszerkesztő fejtágítás macos x

A bejegyzés trackback címe:

https://letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr531317239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása