Prím Letöltés

Nincs megjeleníthető elem

Prím hírek

Nincs megjeleníthető elem

Prím Letöltés

A Prím Letöltés (letoltes.com) az egyik legnépszerűbb és legkorábbi magyar szoftver portál. A hozzá kapcsolódó blog célja, hogy bonckés alá vegye az ott elérhető izgalmasabb programokat, és az olvasókkal közösen megvitassa a letöltéssel, mint népszerű tevékenységgel kapcsolatos mindenféle tapasztalatokat.

Facebook - Prím Letöltés

Facebook - Prím Online

Üzenj nekünk!

Programot ajánlanál, szeretnéd ha valamiről írnánk, te írnál tesztet? Itt lehetőség, csak kattints.

Utolsó kommentek

Megújult a Letöltés.com, már varázsolni is tud

2010.05.11. 17:28 Prím Letöltés

A Prim oldalcsaláddal együtt új ruhát kapott a Letöltés.com is. Az új design nem csak egy modernebb külsőt jelent, új funkciókkal is bővült az oldal.

Minden oldal megkapta a ma már sztenderdnek számító web2-es megosztási lehetőségeket, így egy kattintással hívhatjuk fel Twitter-es, Facebook-os, iWiW-es ismerőseink figyelmét a cikkekre.

A Hirek.com egy cikkgyűjtő szolgáltatással is bővült, így miután végigmazsoláztuk magunkat a különböző rovatok új írásain, a számunkra érdekesebb cikkeket egy helyen összegyűjtve tudjuk elolvasni.

Ami számunkra érdekesebb, az az anyaoldalunk, a Letöltés.com, ami a Letöltés Varázslóval bővült, ahol összegyűjtöttük minden kategóriából a legnépszerűbb és leghasznosabb programokat. Csak ki kell választani amit le szeretnénk tölteni, majd a Setup gombra kattintva elindul a letöltést és települnek a programok. Ez a funkció különösen hasznos lehet, ha újratelepítjük a számítógépünket, hiszen egy helyen, összegyűjtve találhatjuk a legfontosabb alkalmazások legfrissebb verzióit.

Ami még lesz

A ráncfelvarrás és a kisebb-nagyobb újítások után még nincsen vége a Prim család megújulásának, heteken belül a tartalomban is jelentős változás lesz. A szívrohammal küzdőket megnyugtatom, nem fog bulvárosodni az oldal, viszont helyette mozgóképben erősödik. Természetesen ez nem merül ki Youtube videók beillesztésében, a későbbiekben megjelennek a saját készítésű tartalmak is, így bársonyos baritonunkat élvezve lehet a teszteket, beszámolókat magunkévá tenni.

Reméljük az új design és a fejlesztések elnyerték a tetszéseteket, amennyiben bármilyen észrevételetek van, ne tartsátok magatokban, az eszrevetel@vertika.hu -n várjuk a véleményeket!

2 komment

Címkék: új verzió

A bejegyzés trackback címe:

https://letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr111992897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Klsys 2020.07.16. 15:12:08

Kiváló és hasznos!! köszönöm
süti beállítások módosítása