Prím Letöltés

Nincs megjeleníthető elem

Prím hírek

Nincs megjeleníthető elem

Prím Letöltés

A Prím Letöltés (letoltes.com) az egyik legnépszerűbb és legkorábbi magyar szoftver portál. A hozzá kapcsolódó blog célja, hogy bonckés alá vegye az ott elérhető izgalmasabb programokat, és az olvasókkal közösen megvitassa a letöltéssel, mint népszerű tevékenységgel kapcsolatos mindenféle tapasztalatokat.

Facebook - Prím Letöltés

Facebook - Prím Online

Üzenj nekünk!

Programot ajánlanál, szeretnéd ha valamiről írnánk, te írnál tesztet? Itt lehetőség, csak kattints.

Utolsó kommentek

Új verziószám a semmiért? - Chrome 3

2009.09.16. 12:58 Prím Letöltés

Kijött a Google böngészőjének legújabb verziója, mely nem hozott radikális változásokat, de a külcsín alatt több minden ráncfelvarráson esett át.

Először nézzük meg, hogy hivatalosan mivel lépett előre a program. A hangsúly a sebességen és a stabilitáson van, ezt a Google-nél minden féle diagramokkal demonstrálják nekünk. Aki még hisz ezekben, az örömködjön a vonalak láttán:

 

 

 

A legfontosabb változás a 3-as Chrome-ban, hogy már támogatja a HTML 5-ös szabványát, így elméletileg csuda dolgokat tudunk kihozni belőle. Azonban meg kell jegyezni, hogy ezt az újítást nem teszik ki az ablakba a fejlesztők, hiszen az összes konkurensük (kivéve a Microsoft üdvöskéjét) tudta már az új formátumot, így csak behozták a lemaradásukat.

Hogy valami látványos jele is legyen az új verzióra való átállásnak, ezért kicsit átszabták a Dial Page-t.  A nagy és kézzel fogható újítás az, hogy mostantól pakolgathatjuk az oldalakat rajta... Emellett a már korábban megjelent téma választás is itt van.

Akárhogy is nézzük ez nem túl sok, de ha a fejlesztők tartják az iramot, akkor nem sokat kell várnunk a 4-es verzióra. Ennek hegesztése már jó ideje folyik, az egyik kiszivárgott újítás pedig az lesz, hogy könyvjelzőinket a Google accountunkon tárolhatjuk, és így bárhol ülünk le egy Chrome mellé, azonnal otthon érezhetjük magunkat.

Míg ez eljön, addig marad a gyorsabb internetezés élvezése.

Google Chrome 3 Letöltés

Szólj hozzá!

Címkék: windows linux szoftver ingyenes böngésző új verzió macos x

A bejegyzés trackback címe:

https://letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr711386109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása