Prím Letöltés

Nincs megjeleníthető elem

Prím hírek

Nincs megjeleníthető elem

Prím Letöltés

A Prím Letöltés (letoltes.com) az egyik legnépszerűbb és legkorábbi magyar szoftver portál. A hozzá kapcsolódó blog célja, hogy bonckés alá vegye az ott elérhető izgalmasabb programokat, és az olvasókkal közösen megvitassa a letöltéssel, mint népszerű tevékenységgel kapcsolatos mindenféle tapasztalatokat.

Facebook - Prím Letöltés

Facebook - Prím Online

Üzenj nekünk!

Programot ajánlanál, szeretnéd ha valamiről írnánk, te írnál tesztet? Itt lehetőség, csak kattints.

Utolsó kommentek

Ipari effektezés - Picoly WebImage

2009.08.07. 14:30 Prím Letöltés

Csoportos képszerkesztésre kihegyezett program, mellyel webre szánt képeinket alakíthatjuk és kicsinyíthetjük le egyszerűen.

Több képszerkesztő programban is találkozhatunk azzal a lehetőséggel, hogy bizonyos műveleteket több képen is végre hajthatunk, legyen az átméretezés vagy valamilyen effekt alkalmazása. Viszont az ilyen tudású programok már nem a mezei usereknek készülnek, így a fekete-fehérré alakítás megtalálása is hosszú percekbe kerülhet.

A Picoly WebImage-el ezeket a gondokat elfelejthetjük, csak ki kell találnunk egy stílust és már húzhatjuk be a képeket amik gyorsan el is nyerik új formájukat. 

A szoftver alap helyzetben német nyelvű, de már indításkor felajánlja, hogy válthatunk angolra, de így is belefuthatunk 1-2 benn felejtett német kifejezésbe. vollflächiger Hintergrund rulez:)

A programban projekt fájlokat hozhatunk létre, melyekben tárolhatjuk az egyes beállításainkat, melyek alá több effektet is rendelhetünk. Az effektek köre meglehetősen széles: árnyék, tükröződés, elégés, post it képre helyezése, szívvé alakítás, felhajtott szél csak hogy néhányat említsek. Amennyiben nem vagyunk teljesen elégedettek az effekttel akkor finomíthatunk is rajta. Vagyis finomíthatnánk, ugyanis ez a funkció megmaradt azoknak akik fizetnek a programért. Nem túl szimpatikus húzás, főleg hogy így a szöveg beillesztéseket eleve a hajunkra kenhetjük:S

A képeket jpeg és png formátumban menthetjük, testre szabhatjuk a file neveket, áttetsző képeknél beállíthatjuk a háttér színét. Ezzel kapcsolatos pozitívum, hogy a szoftver kiemeli, hogy a png kezeli az átlátszóságot, a jpeg nem. 

Ha minden beállítással megvagyunk akkor csak rá kell húznunk a képeinket a program szürke felületére és már meg is kezdődik a munka, amit akára háttérben is tud végezni WebImage, így nyugodtan dolgozhatunk mi is mellette.

Most letöltsem vagy ne töltsem? 

Az effektek testreszabhatóságának hiánya komoly érvágás, de így is nagyon sok lehetőségünk marad, sokat csak komoly munkával tudnánk megcsinálni egy képszerkesztővel, így mindenképpen érdemes egy esélyt adni a WebImage-nek.  

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: windows szoftver képszerkesztő

A bejegyzés trackback címe:

https://letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr951294767

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: jasa pengujian struktur bangunan 2019.05.04. 10:07:03

Kannabidiol a gyógyászatban: kérdések és válaszok - Drogriporter

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása