Prím Letöltés

Nincs megjeleníthető elem

Prím hírek

Nincs megjeleníthető elem

Prím Letöltés

A Prím Letöltés (letoltes.com) az egyik legnépszerűbb és legkorábbi magyar szoftver portál. A hozzá kapcsolódó blog célja, hogy bonckés alá vegye az ott elérhető izgalmasabb programokat, és az olvasókkal közösen megvitassa a letöltéssel, mint népszerű tevékenységgel kapcsolatos mindenféle tapasztalatokat.

Facebook - Prím Letöltés

Facebook - Prím Online

Üzenj nekünk!

Programot ajánlanál, szeretnéd ha valamiről írnánk, te írnál tesztet? Itt lehetőség, csak kattints.

Utolsó kommentek

Macesedjünk - RocketDock

2009.08.03. 15:30 Prím Letöltés

Ingyenes program, mellyel a Mac operációs rendszereknél megismert dokkolót helyezhetünk el Windowsunk asztalán.

 

A Mac vs PC vitát nem célom izzítani, de vitathatatlan, hogy az Apple operációs rendszerek egyik zseniális eleme a képernyő alján elhelyezkedő, ikonokat tartalmazó, a Start menü funkciói nagyjából lefedő dokk. Amellett, hogy cool, még hasznos is, jól áll minden asztalnak...És a RocketDock segítségével most már Windowson is elérhető.

Tovább után meglessük, hogy pontosan mit tud a program.

 

A program többek között a magyar nyelvet is tartalmazza, így a kezelése nem okozhat problémát, így csak átfutjuk a főbb beállításokat.

Az Ikonok menüben a méretet, mozgást, megjelenést, növekedést és annak ütemét állíthatjuk be. A dokk elhelyezhető a képernyő alján és tetején is, lehet mindig látható vagy csak mikor oda visszük az egeret, mindezeket a Pozíció és Viselkedés fülön állíthatjuk be.

A dokk kinézete is testre szabható, ehhez nagyon sok gyári skint találhatunk és még többet tölthetünk le a program oldaláról. Alap helyzetben parancsikonokat, mappa hivatkozásokat és órát tudunk elhelyezni a felületén, de a honlapról további kiegészítések tölthetőek le, így a végletekig fejleszthetjük a sávot és teljesen kiválthatjuk vele az asztalunkat.

RocketDock Letöltés

1 komment

Címkék: szoftver ingyenes munkaasztal magyarul beszélő macos x

A bejegyzés trackback címe:

https://letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr501277011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Clown01 2009.10.03. 23:42:12

Imádom ezt az blogot, minden egy helyen, amire szükségem van...
Köszi
süti beállítások módosítása