Prím Letöltés

Nincs megjeleníthető elem

Prím hírek

Nincs megjeleníthető elem

Prím Letöltés

A Prím Letöltés (letoltes.com) az egyik legnépszerűbb és legkorábbi magyar szoftver portál. A hozzá kapcsolódó blog célja, hogy bonckés alá vegye az ott elérhető izgalmasabb programokat, és az olvasókkal közösen megvitassa a letöltéssel, mint népszerű tevékenységgel kapcsolatos mindenféle tapasztalatokat.

Facebook - Prím Letöltés

Facebook - Prím Online

Üzenj nekünk!

Programot ajánlanál, szeretnéd ha valamiről írnánk, te írnál tesztet? Itt lehetőség, csak kattints.

Utolsó kommentek

Interneten meccs nézés - TVUPlayer

2009.07.31. 15:28 Prím Letöltés

Sport 1, Sport 2, Eurosport 1-2, Sportklub (+), DigiSport. Ennyi csatorna, és mégsem adják kedvenc csapatunk meccsét? Nincs mit tenni, kihagyni mégsem lehet az összecsapást, így az internethez kell fordulni.

 

Az internetes TV nézésnek több módja is van, vannak olyan adások melyeket egy honlapon keresztül nézhetünk, míg másokhoz programot is használnunk kell. Az eredmény szempontjából igazából mindegy, hogy melyiket választjuk, a minőségben nagy különbséget nem találunk.

A kérdés már csak az, hogy hol találjuk meg azt a "csatornát", ami közvetíti a kérdéses meccset. Szerencsére az interneten vannak, akik professzionális szintre fejlesztették az ilyen adók összegyűjtését, ezek közül ajánlanám a www.rojadirecta.com oldalt. Csak ki kell választanunk, hogy melyik sport eseményt szeretnénk, majd bökni kell az egyik stream-re és reménykedni, hogy megfelelő lesz a kapcsolat. Sajnos ezektől az adásoktól nem lehet csodát várni, de egy vérbeli szurkolót ez nem riaszthat el. Innen letölthetőek már lejátszott mérkőzések is, ezek minősége már jobb, mint az élőben sugározott eseményeké, így akkor is visszatérhetünk, ha nem élőben szeretnénk látni kedvenceinket.

Az egyik leggyakoribb külső alkalmazás, amit használhatunk a TVUPlayer, mely már letölthető oldalunkról.

Jó letöltést, jó szurkolást!

 

Szólj hozzá!

Címkék: windows szoftver multimédia macos x

A bejegyzés trackback címe:

https://letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr351275774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása