Prím Letöltés

Nincs megjeleníthető elem

Prím hírek

Nincs megjeleníthető elem

Prím Letöltés

A Prím Letöltés (letoltes.com) az egyik legnépszerűbb és legkorábbi magyar szoftver portál. A hozzá kapcsolódó blog célja, hogy bonckés alá vegye az ott elérhető izgalmasabb programokat, és az olvasókkal közösen megvitassa a letöltéssel, mint népszerű tevékenységgel kapcsolatos mindenféle tapasztalatokat.

Facebook - Prím Letöltés

Facebook - Prím Online

Üzenj nekünk!

Programot ajánlanál, szeretnéd ha valamiről írnánk, te írnál tesztet? Itt lehetőség, csak kattints.

Utolsó kommentek

Frissítés fél egészség - Secunia Personal Software Inspector

2009.07.09. 12:05 Prím Letöltés

Világszerte több tízmilliárdra tehető a számítógépekre telepített, támadási felületet nyújtó alkalmazásoknak a száma, ezért is fontos rendszeres frissítés. PSI ebben nyújt segítséget a feledékeny felhasználóknak.

A Secunia PSI ellenőrzi a számítógépre telepített programokat, és jelzi amennyiben újabb frissítés érhető el hozzájuk. Persze ettől még nem feltétlenül rohanunk el a gyártó honlapjára, hogy a 3 buggal kevesebbet kínáló változatot letöltsük, ezzel is tovább terhelve a registry-t. 

 

Azért, hogy mégis a up-to-date-ek legyünk, a Secunia PSI jelzi, hogy mekkora veszélynek vagyunk kitéve azzal, hogy nem frissítünk. E mellett egerünket és időnket is kíméli, mivel egy kattintásnyira hozza tőlünk a legújabb verziókat.

A magyar nyelvű program a háttérben futtatva 10 Mbyte-al terheli meg rendszerünket és bár minimális mértékben, de duruzsoltatja processzorunkat is.

Secunia Personal Software Inspector Letöltés

Szólj hozzá!

Címkék: windows szoftver biztonság ingyenes magyarul beszélő

A bejegyzés trackback címe:

https://letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr331236087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása