Prím Letöltés

Nincs megjeleníthető elem

Prím hírek

Nincs megjeleníthető elem

Prím Letöltés

A Prím Letöltés (letoltes.com) az egyik legnépszerűbb és legkorábbi magyar szoftver portál. A hozzá kapcsolódó blog célja, hogy bonckés alá vegye az ott elérhető izgalmasabb programokat, és az olvasókkal közösen megvitassa a letöltéssel, mint népszerű tevékenységgel kapcsolatos mindenféle tapasztalatokat.

Facebook - Prím Letöltés

Facebook - Prím Online

Üzenj nekünk!

Programot ajánlanál, szeretnéd ha valamiről írnánk, te írnál tesztet? Itt lehetőség, csak kattints.

Utolsó kommentek

AZ univerzális média lejátszó - VLC 1.0.0

2009.07.08. 16:26 Prím Letöltés

Végül VLC media playert is elérte a végzet, a béta verziók és négy RC változat után hivatalosan is nagykorú lett és megkapta az 1.0-ás verziószámot.

Akinek eddig nem volt szerencséje ehhez a lejátszóhoz, az sürgősen pótolja ezt a hiányosságát. Az egyik legfontosabb tulajdonsága ennek a nyílt forráskódú media playernek, hogy bárminenű kodek telepítése nélkül képes MP3, OGG, WAV, AVI, MOV, DIVX, MKV, ASF és még jónéhány másik formátum lejátszására. A feliratok sem jelentenek gondot számára, így keresve sem találhatnánk jobb megoldást a letöltött média fájlok lejátszására. 

Az alapvető funkciókon kívül a VLC képes hangot és videót is streamelni, felülete skinezhető, legnagyobb hiányossága, hogy kávét nem főz.

 

A program magyar nyelvű windows-os és angol mac verziója elérhető tőlünk, akit más verzió érdekel, az látogasson el a hivatalos honlapra .

VLC Letöltés

 

Szólj hozzá!

Címkék: windows video szoftver ingyenes magyarul beszélő macos x

A bejegyzés trackback címe:

https://letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr631234481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása