Prím Letöltés

Nincs megjeleníthető elem

Prím hírek

Nincs megjeleníthető elem

Prím Letöltés

A Prím Letöltés (letoltes.com) az egyik legnépszerűbb és legkorábbi magyar szoftver portál. A hozzá kapcsolódó blog célja, hogy bonckés alá vegye az ott elérhető izgalmasabb programokat, és az olvasókkal közösen megvitassa a letöltéssel, mint népszerű tevékenységgel kapcsolatos mindenféle tapasztalatokat.

Facebook - Prím Letöltés

Facebook - Prím Online

Üzenj nekünk!

Programot ajánlanál, szeretnéd ha valamiről írnánk, te írnál tesztet? Itt lehetőség, csak kattints.

Utolsó kommentek

Update: Szamárpad - ZoomFoot Send Photo

2009.09.30. 11:52 Prím Letöltés

Ingyenes program, mellyel egyszerre küldhetünk 1000 darab, maximum 4 GB nagyságú képet e-mailben. Egyszerű használat és gyors működés jellemzi a programot.

A leírás alapján nagyon jónak tűnik a program, hiszen nagy számú kép megosztásakor vagy lekicsinyítjük a fotóinkat, hogy csak 5 részletben kelljen elküldeni őket, vagy feltöltjük egy megosztó oldalra őket és utána szétküldjük a linket. (Utóbbira ideális megoldás a Picasa.) 

Ezt a két megoldást ötvözi a ZoomFoot Send Photo, mellyel a fentebb leírt mennyiségű képet küldhetünk el, akár le is kicsinyítve, átnevezve, más formátumba konvertálva. Minden nagyszerűen működik, kitöltjük az adatokat, behúzzuk a képeket, bütyköljük a beállításokat és a Send Photos-ra kattintunk.

Az állapotjelző csíkja megnyugtató sebességgel kezd el konvergálni a 100% felé, majd 99 százaléknál megáll és bocsánatért esedezik. Persze ettől függetlenül örömmel küldi ki a maileket a sikeres feltöltésről az ismerősöknek, akik aztán minket zaklatnak, hogy valami gond van a képekkel. A helyzeten az sem segített, mikor csak 1 fájlt akartam feltölteni, ugyanezt produkálta a program.

Végül miután az átméretezést és a formátum váltást is kipipáltam, sikerült elérni a bűvös 100-at és utána is már nagyobb magabiztossággal sikerült a csúcsra érni, de azért voltak még megbicsaklások.

Persze ezután sem ment minden zökkenőmentesen, ugyanis Chrome-al nem lehetett letölteni a fájlokat, de szerencsére más böngészőknél nem volt ilyen gond. 

Végül idéznék 2 mondatot a program honlapjáról: "For a limited time, or until we run out of money (whichever comes first), ZoomFoot is completely free! At some point, we’ll likely have to charge someone something, but as we don’t know who or what that is yet, enjoy."  Ezt nevezik kidolgozott üzletpolitikának;)

 

Mindezek ellenére, ha sikerül stabilizálni a rendszert és kompatibilitási gondok is megoldódnak, akkor érdemes még egy pillantást vetni a programra. Addig is marad a szamárpad és később lehet felelni a jobb jegyért. 

Update: 

Egy órával azután, hogy sikeresen leszedtem a keresztvizet a ZoomFoot-ról, jött egy e-mail az admin-tól. Tájékoztatnak, hogy látták a rendszerben, hogy gond volt, aminek az oka a tárgy mezőben lévő speciális karakterek (ékezetes betűk) voltak. A problémát orvosolták, most már működnie kell így is a programnak.   

Bár az üzletpolitikájuk a nagyközönség felé még mindig homályos, de nagy pirospont illeti az ügyfélszolgáltatot.

Töltsétek a programot,  úgy tűnik mégis van benne fantázia.

 ZoomFoot Send Photo Letöltés

Szólj hozzá!

Címkék: windows szoftver ingyenes szamárpad

A bejegyzés trackback címe:

https://letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr461417768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása