Prím Letöltés

Nincs megjeleníthető elem

Prím hírek

Nincs megjeleníthető elem

Prím Letöltés

A Prím Letöltés (letoltes.com) az egyik legnépszerűbb és legkorábbi magyar szoftver portál. A hozzá kapcsolódó blog célja, hogy bonckés alá vegye az ott elérhető izgalmasabb programokat, és az olvasókkal közösen megvitassa a letöltéssel, mint népszerű tevékenységgel kapcsolatos mindenféle tapasztalatokat.

Facebook - Prím Letöltés

Facebook - Prím Online

Üzenj nekünk!

Programot ajánlanál, szeretnéd ha valamiről írnánk, te írnál tesztet? Itt lehetőség, csak kattints.

Utolsó kommentek

Több zenét a zsebbe - MP3 Quality Modifier

2009.08.25. 15:41 Prím Letöltés

Ingyenes program, mellyel mp3 fájljaink méretét csökkenthetjük. Több féle beállítási lehetőségünk is van, hogy mely paraméterét csökkentsük zenéinknek. A kezelése egyszerű és telepítést sem igényel.

Miért akarnánk csökkenteni a mp3 zenéink méretét és ezzel együtt minőségét? Logikus, hogy kisebb méret mellett több tartalom fér el egy adathordozón (jelen esetben mp3-lejátszón), de azért a plusz néhány számért rontsam el a zenéket? A válasz egyszerű. Egy kis fülhallgatón már nem jön ki az a különbség, mint rendes hangszórókon, így nem is érdemes a plusz potenciált keretek közé szorítani. Másrészt bármennyire is nő a lejátszók memóriája, még mindig végesek a lehetőségeik, így egy idő után meg kell fontolnia az embernek, hogy mi kerül fel vagy sem, és ekkor már jól jön az a plusz néhány(száz) mega.

Tovább után megnézzük, hogy pontosan mivel húzhatjuk meg zenéink nadrágszíját és mozgás közben is meglessük a programot.

A programot elindítva a képernyő alján láthatjuk a lehetőségeinket. Bitrátánál állíthatjuk, hogy váltakozó vagy konstans értéket szeretnénk illetve milyen értékek között mozogjon a zene minősége. Itt nagy hátrány, hogy kézzel nem tudunk bevinni értékeket, csak listából választhatunk. Lehetőségünk van a csatornákon állítani és a frekvenciát is lenntebb vehetjük a cél elérése érdekében. Beállításainkat el is menthetjük, ígya későbbiekben nem kell annyit szöszmötölni. A Destination fülben meg értelemszerűen a létrehozott fájlok helyét állíthatjuk be, így azonnal lejátszónkra menthetjük őket.

Az említett listából választgatás nem tesz jót a program renoméjának, de szerencsére van megoldás. A menüben barangolva a Setting/MP3 alatt megtalálhatjuk az Additional Options-t, amivel már igényeink szerinti intervallumokat adhatunk meg váltakozó bitrátájú fájljainkhoz. Emellett itt állíthatjuk be, hogy milyen meta adatokat tartson meg a program az eredeti fájlokból, illetve hogy milyen forrásból szereztük be számainkat.

A szoftver több lehetőséggel már nem is rendelkezik, így nem nevezhető egy nehezen kezelhető alkalmazásnak.  Egy fél perces videó pont elég is a működésének bemutatásához:)

 

MP3 Quality Modifier Letöltés

 

Szólj hozzá!

Címkék: windows zene ingyenes

A bejegyzés trackback címe:

https://letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr611337453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása