Prím Letöltés

Nincs megjeleníthető elem

Prím hírek

Nincs megjeleníthető elem

Prím Letöltés

A Prím Letöltés (letoltes.com) az egyik legnépszerűbb és legkorábbi magyar szoftver portál. A hozzá kapcsolódó blog célja, hogy bonckés alá vegye az ott elérhető izgalmasabb programokat, és az olvasókkal közösen megvitassa a letöltéssel, mint népszerű tevékenységgel kapcsolatos mindenféle tapasztalatokat.

Facebook - Prím Letöltés

Facebook - Prím Online

Üzenj nekünk!

Programot ajánlanál, szeretnéd ha valamiről írnánk, te írnál tesztet? Itt lehetőség, csak kattints.

Utolsó kommentek

Csókolom, mail címet szeretnék kérni egy órára

2009.08.11. 13:28 Prím Letöltés

Regisztrálnia kell valahová, de nem akarja megadni az e-mailét, fórumhoz kell egy cím, letöltéshez, űrlaphoz kell megadnia egy elérhetőséget, de nem szeretné, ha "hivatalos" címe spammerek célpontjává válna? Van megoldás! A MesszireDobhatóCím teljesen újszerű szolgáltatása, mely minden gondját megoldja, teljesen ingyenes és ráadásul még illatosítást is választhat hozzá. Keresse fel honlapunkat a www.messziredobhatócim.hu címen és használja bizalommal. 

Inkább legyen eszes, mint spames!

 

Bár a fenti sorok inkább elriasztanának a kipróbálástól, minthogy vad kattintásra sarkalljanak, ennek ellenére a felvázolt szolgáltatás tényleg hasznos lehet. Tovább után megnézzük, hogy pontosan miről is van szó, és felsorolunk egy csomó linket is.

Az eldobható e-mail címnek az a legnagyobb előnye, hogy nem kell hozzá regisztrálnunk, adatlapot kitöltenünk, minimum8karaktereskisNAGYb3tűsszámos jelszót álmodnunk, egyszerűen csak beírjuk a címet és már ott is vagyunk a leveleink között. Nem nagy ördöngösség. Mivel csak egy címről van szó, és semmi védelem nem tartozik hozzá, így bárki láthatja mailjeinket amiket a pisti@messziredobhatocím.hu -ra kértünk. Ezért érdemes egyedi címet kitalálnunk, hogy ne minden jött-ment fusson bele az üzeneteinkbe. Természetesen ezt a helyzetet a szolgáltatók is próbálják kivédeni és a címeket adott idő után törlik, és ezzel a rendszerüket kímélik. A cím élettartama változó, 10 perc általában  minimum, van ahol állítható, van ahol elméletileg korlátlan.

Arról, hogy a várt e-mail megérkezett több féle módon is értesítést kaphatunk. A legegyszerűbb, ha bepötyögjük a megálmodott accountot és már elénk is tárulnak a leveleink, melyekkel jellemzően nem sokat tudunk kezdeni, elolvashatjuk és kitörölhetjük őket. Aztán gyakori feature az RSS is, illetve több szolgáltató is kínál közvetlen átirányítást. Utóbbinak az az előnye, hogy nem kell külön ellenőriznünk az ideiglenes e-mail címünket és mikor lejárt az ideje, akkor megszűnnek az onnan jövő mailek és minden visszaáll  a régi kerékvágásba.

Be is fejezem a karakter puffogtatást, itt vannak a linkek:

eldobhato.mpp.hu/  magyar szolgáltatásként csak ezt az egyet találtam, itt az átirányításos módszert alkalmazzák

www.mailinator.com/index.jsp

www.mytrashmail.com/ 

www.mailexpire.com/

www.maileater.com/ ez nekem nem jött be, tele van pop-up-al és a maileket is visszadobálta egy ideig

www.jetable.org/en/index

www.spambox.us/

www.guerrillamail.com/ nem az a kézzel beírós cím, a guerrilla szóban több hibalehetőség van, mint a 4es metró építésében.

10minutemail.com/10MinuteMail/index.html ez az oldal tud magyarul;)

Jó szórakozást hozzá. Aki tud még jobb szolgáltatást vagy valamelyik kifogott rajta nyugodtan örömködjön/sírja el a bánatát a kommentek között.

2 komment

Címkék: windows linux ingyenes iroda fejtágítás macos x

A bejegyzés trackback címe:

https://letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr481302706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyláz 2009.12.04. 10:54:34

az eldobhato.mpp.hu jó, én azt használom régóta

nyalógép 2010.01.14. 22:50:34

Köszi! Szuperek a címek!
süti beállítások módosítása