Prím Letöltés

Nincs megjeleníthető elem

Prím hírek

Nincs megjeleníthető elem

Prím Letöltés

A Prím Letöltés (letoltes.com) az egyik legnépszerűbb és legkorábbi magyar szoftver portál. A hozzá kapcsolódó blog célja, hogy bonckés alá vegye az ott elérhető izgalmasabb programokat, és az olvasókkal közösen megvitassa a letöltéssel, mint népszerű tevékenységgel kapcsolatos mindenféle tapasztalatokat.

Facebook - Prím Letöltés

Facebook - Prím Online

Üzenj nekünk!

Programot ajánlanál, szeretnéd ha valamiről írnánk, te írnál tesztet? Itt lehetőség, csak kattints.

Utolsó kommentek

Prezentáljunk videóval - Leawo Powerpoint to Video

2009.08.06. 13:45 Prím Letöltés

A program segítségével PowerPoint fájlokat tudjuk video formátumba konvertálni. Az ingyenes változat vízjelet helyez el a videó sarkában, más korlátozást nem tartalmaz.

Ha meg szeretnénk osztani PPT prezentációnkat, akkor elküldhetjük az érintetteknek egyenként e-mailben a fájlokat, feltölthetjük őket egy ingyenes megosztóra. De ha nem szeretnénk, hogy felhasználhassák anyagunkat, akkor elmenthetjük PDF formátumban vagy elhelyezhetjük egy ilyen célra kialakított oldalra. Utóbbi megoldások hasznosak lehetnek statikus slide-ok esetén, de ha egy kis mozgással, áttünéssel dobtuk fel előadásunkat, akkor ezeket el is felejthetjük.

 

 

Ilyen esetekre és a megosztást megkönnyítendő lehet hasznos a Leawo programja. Először ki kell választanunk az átalakítandó ppt/pps/pot fájlokat. Ezután a Customize menüben beállíthatjuk a slide-ok közötti váltási időt, mely természetesen nem írja felül a PowerPointban beállítottakat, ezért érdemes ott ütemezni az egyes eseményeket. Zenét is rakhatunk a videó alá, illetve kikapcsolhatjuk a ppt-ben beállított hangokat. Amennyiben csak aláfestésnek szeretnénk zenét használni, akkor érdemes azt ebben a szoftverben beállítani. 

Ha ezekkel megvagyunk, akkor már csak a videó formátumát és minőségét kell szájízünkhöz igazítani. Ha nincsenek speciális igényeink, akkor a legördülő menüből bökhetünk magunknak fájl típust majd a video és az audio minőségét állíthatjuk be egy 3 fokú skálán. Ha a kimeneti fájl minden paraméterét be szeretnénk állítani, akkor a Settings gombra érdemes kattintani. Az itt létrehozott személyre szabott beállításokat el is menthetjük.

A szoftver által kezelt formátumok: AVI, WMV, MPEG, FLV, MP4, VOB, 3GP, 3G2, MOV.

Ezek után már csak azt kell beállítanunk, hogy hova kerüljön a videó és rá is tenyerelhetünk a Start gombra.

Összegzés

Program ingyenesen is nagyon jól használható, egyedüli kifogás az lehet, hogy nem kínál lehetőséget a közvetlen Youtube-ra való feltöltésre.

Leawo Powerpoint to Video

Szólj hozzá!

Címkék: windows szoftver iroda

A bejegyzés trackback címe:

https://letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr311292610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása