Prím Letöltés

Nincs megjeleníthető elem

Prím hírek

Nincs megjeleníthető elem

Prím Letöltés

A Prím Letöltés (letoltes.com) az egyik legnépszerűbb és legkorábbi magyar szoftver portál. A hozzá kapcsolódó blog célja, hogy bonckés alá vegye az ott elérhető izgalmasabb programokat, és az olvasókkal közösen megvitassa a letöltéssel, mint népszerű tevékenységgel kapcsolatos mindenféle tapasztalatokat.

Facebook - Prím Letöltés

Facebook - Prím Online

Üzenj nekünk!

Programot ajánlanál, szeretnéd ha valamiről írnánk, te írnál tesztet? Itt lehetőség, csak kattints.

Utolsó kommentek

Frissülő letöltő - uTorrent 2.0

2010.02.04. 18:43 Prím Letöltés

Elkészült kedvenc fájlcserélő programunk legújabb, stabil verziója, mely nem túl sok, de annál fontosabb változásokat hozott a torrentezés világába.

Az eggyel nagyobb verziószám látványos újításokat nem hozott a szoftver kinézetben, de legalább mostantól az elméleti lehetőségünk megvan a személyre szabásra. Ehhez el kell látogatni a utorrent skingyűjtő oldalára, ahol végtelen mennyiségűnek tűnő gombséma közül választhatunk. A problémát csak az jelenti, hogy ezeket nem tudjuk olyan egyszerűen a programba varázsolni, ugyanis semmilyen automatizmust nem építettek be a fejlesztők az alkalmazásba. Így miután letöltöttük a fájlt, be kell másolnunk a uTorrent mappánka( WinXP esetén: C:\Documents and Settings\Username\Application Data\uTorrent, Vistán és Win7-en: \Users\Username\AppData\Roaming\uTorrent mappákban kell kutakodni), majd egy laza újraindítás után élvezhetjük az új kiválasztott skint.

Szerencsére nem csak ilyen szintű ráncfelvarrással mulatták az idejüket a uTorrent készítői, ugyanis egy felettébb hasznos funkcióval, a Transfer Cap-el is megörvendeztették a mobilnettel és hasonló korlátos lehetőségekkel operáló felhasználóikat. A Beállítások között megtalálható funkció segítségével korlátozhatjuk, hogy adott idő alatt mekkora forgalmat generáljon a program, így aki nem szeretne egy bizonyos szintet túllépni, annak nem kell külön trükköket bevetnie.

A látványos és hasznos újítások mellett a rendszer alapjaihoz is hozzányúltak a programozók, és a fájlcserélés mechanizmusát megváltoztatták, melynek köszönhetően már nem annyira priorizált a torrentezés, és így nem fojtja el a teljes sávszélességet miközben a letöltési sebesség megmarad. Ennek nem csak a felhasználók, hanem az internet szolgáltatók is örülnek, akik mostanság a P2P rendszerek korlátozásával próbálnak gátat szabni a szörfözés ezen akadályozó tényezőjének. 

Természetesen ezen kívül, számos apró változtatást találhatunk a programban, de mivel a utorrent nagy erényének számító minimális méreten nem akartak változtatni a készítők, ezért más, jelentősebb feature-öket nem építettek be a programba.

uTorrent 2 Letöltés

A uTorrent beállításáról itt lehet olvasni.

1 komment

Címkék: linux szoftver ingyenes letöltő új verzió magyarul beszélő macos x

A bejegyzés trackback címe:

https://letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr431729941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogivill 2012.01.06. 09:55:56

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy ha letöltöm a fent látott 2.0-ás verziót akkor az miért nem teljesen magyarul jelenik meg, ahogy a képen is látszik???
süti beállítások módosítása