Prím Letöltés

Nincs megjeleníthető elem

Prím hírek

Nincs megjeleníthető elem

Prím Letöltés

A Prím Letöltés (letoltes.com) az egyik legnépszerűbb és legkorábbi magyar szoftver portál. A hozzá kapcsolódó blog célja, hogy bonckés alá vegye az ott elérhető izgalmasabb programokat, és az olvasókkal közösen megvitassa a letöltéssel, mint népszerű tevékenységgel kapcsolatos mindenféle tapasztalatokat.

Facebook - Prím Letöltés

Facebook - Prím Online

Üzenj nekünk!

Programot ajánlanál, szeretnéd ha valamiről írnánk, te írnál tesztet? Itt lehetőség, csak kattints.

Utolsó kommentek

Van képed hozzá? - PowerISO

2009.07.27. 17:45 Prím Letöltés

Magyarul beszélő lemezkép szerkesztő program és virtuális meghajtó kezelő. Több forrásból készíthetünk ISO fájlokat, és konvertálhatjuk is őket más formátumba is.

 

Az ingyenes változat egyelten hiányossága, hogy nem hozhatunk létre 300 MB-nál nagyobb fájlokat, különben az összes funkciót használhatjuk, így nézzük is át ezeket.(Ha mégis 300MB-nél kisebb fájlt akarunk létrehozni, és az történetesen rendszerindító lemeznek szánjuk, akkor erre is lehetőségünk van a PowerISO-val;)

 

A program legfőbb funkciója a virtuális meghajtó kezelés. A kezelt lemezkép fájltípusok száma meglehetősen széles, nem kell aggódnunk, ha nem ISO-ban kapunk valamit. A rendszer összesen 23 virtuális meghajtó kezelésére képes, így az összes James Bond filmet be tudjuk illeszteni egy-egy meghajtóba és még maradt is szabad helyünk. A lemezképek kezelésénél nincsenek olyan lehetőségeink, mint a DEAMON Tools esetén, de a mezei felhasználók meglesznek ezek nélkül is.

Mint láthatjuk több féle forrásból készíthetünk képfájlt, szóval nem panaszkodhatunk. Tömörítéssel daa fájlt hozhatunk létre, mely ugyanúgy képfájl, mint például az ISO, csak még tömörítve is van, így farzsebünkben elfér. Természetesen ezeket a fájlokat kezeli a PowerISO virtuális meghajtója. Másik előnyük, hogy a programmal fel is darabolhatunk velük a nagyobb méretű fájlokat, így kétrétegű lemezek egyrétegűre alakításához ideális eszköz lehet. Konvertálásnál, meglepő módon, átalakíthatunk egyik formátumból a másikba. Kezdő pont bármilyen, a szoftver által kezelt képfájl lehet, míg a végtermék ISO, BIN/CUE, DAA formátumban élethed újjá. A Test File... funkcióval a daa fájlainkat ellenőrizhetjük.

A program kezelése meglehetősen egyszerű, ráadásul magyarul beszél, így nem kell aggódnunk, hogy értetlenül vakargatjuk a fejünket a menüpontok tengerében. Amennyiben nem tervezzük, hogy félig feltört programokat, játékokat mountolunk vele(, így nevezik külföldiül a virtuális meghajtóban való futtatást) akkor jól ki tudja szolgálni igényeinket.

 

PowerISO Letöltés

Megj.: A PowerISO és a DEAMON Tools párhuzamos használatát nem mindig fogja tapsviharral fogadni a rendszerünk, így inkább tegyük le a voksunkat valmelyikük mellett.

Szólj hozzá!

Címkék: szoftver magyarul beszélő lemezkezelő

A bejegyzés trackback címe:

https://letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr581272026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása