Prím Letöltés

Nincs megjeleníthető elem

Prím hírek

Nincs megjeleníthető elem

Prím Letöltés

A Prím Letöltés (letoltes.com) az egyik legnépszerűbb és legkorábbi magyar szoftver portál. A hozzá kapcsolódó blog célja, hogy bonckés alá vegye az ott elérhető izgalmasabb programokat, és az olvasókkal közösen megvitassa a letöltéssel, mint népszerű tevékenységgel kapcsolatos mindenféle tapasztalatokat.

Facebook - Prím Letöltés

Facebook - Prím Online

Üzenj nekünk!

Programot ajánlanál, szeretnéd ha valamiről írnánk, te írnál tesztet? Itt lehetőség, csak kattints.

Utolsó kommentek

Gombnyomásra gyorsulás - Advanced SystemCare Free 3.3.4

2009.07.09. 14:25 Prím Letöltés

Komplett rendszer karbantartó és javító program, mely az elhasznált, több sebből vérző rendszereket is képes helyre pofozni.

A sok letöltés és feltelepített program hatására  számítógépünk idővel észrevehetően és frusztrálóan lelassul, és mindezek mellé még nem kívánt látogatók is beköltöznek rendszerünk byte-jai közé. A legjobb megoldást a rendszer újratelepítése jelentené, ám ez késleltethető az Advanced SystemCare és hozzá hasonló programok alkalmazásával. 





Az ASC kijavítja a registry-ben levő híbákat, a gépre települt spyware és adware programokat eltávolítja, a Temporary és Startup fájlokat kitakarítja, rendszer védelmét növeli. Összességében gyorsítja és biztonságosabbá teszi a számítógép működését. Mivel az itt felsorolt problémák a felhasználók többségénél megjelennek, ám csak kis százalékuknak mondanak ezek a szavak bármit is, ezért a program kezelése kifejezetten egyszerűnek mondható, hiszen egy gombnyomással indítható a rendrakás.

Advanced SystemCare Free Letöltés

Megj.: Bármennyire is vonzónak tűnik, de ezeket a programokat sem lehet a végtelenségig használni, ezzel elkerülve a Windows újratelepítésével járó felejthetlen órákat, perceket. A piacon több hasonló tulajdonságokkal rendelkező program is van, ám óva intenék mindenkit, hogy egyszerre többet is használjon, mivel egymás kezét fogva inkább visszafogják és kigáncsolják egymást, mintsem jobb eredményt érjenek el

3 komment

Címkék: windows szoftver iroda

A bejegyzés trackback címe:

https://letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr331236416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

georgedragon 2009.07.16. 18:27:06

Kedves Csaba !

Nekem előítéleteim vannak.. nem telepít ez több szemetet(trójait, férget) mint amennyi felesleges dolgot eltávolít ?!
Az egyik ismerősöm hasonló programmal próbálkozott, az 1. megkérte utaljon 55€-t és akkor végleg eltávolítja az akadályozó elemeket.. és készített egy txt lapot mit készül eltávolítani. A 2. eltávolított ugyan sok kacatot, de a működő programok DirectX és más 3D alkalmazás dll-jét is herélte.. sőőőt az eredeti PC game belépéskor közölte hogy ez nem eredeti DVD, majd ismételt serial bevitel után már indult de Punkbuster 2percenként kivágta a szerverekről.. mondván korrupt dll-t használ - CHEATER ! ..másnap jött a fekete leves, belassult a net, szaggatott minden, a netlimiter felrakása után láttuk igen szorgosan dolgozik a kis programunk és 20k/seccel tolja fel a szerverére rólunk az adatokat.
ÜDV.: Georgedragon

Prím Letöltés · http://letoltes.prim.hu/ 2009.07.17. 10:17:05

@georgedragon: a program a néha megtévesztőnek szánt free jelzés ellenére is ingyenes, néha egy felugró ablakkal jelzi, hogy van pro verzió is, ami természetesen jobb eredményeket produkál.

sajnos több hasonló programnál is előfordulnak ilyen dolgok, ennél még nem találkoztam ilyesmivel. Külföldi kommentek között említette valaki, hogy az imp fájlokhoz szeret hozzányúlni a disk cleaner, de más gondot nem jeleztek.

Ha valakinél mégis összeomlasztotta a rendszert, akkor itt jelezze, és legalább a többiek okulhatnak:)

Katalin505 2010.10.26. 23:28:18

A progival vigyázni kell.Még nem tökéletes.Az én gépemet kissé taccsra tette, alig tudtam visszaállítani.Ha a NetworkMon-ra tévedtek, többé nincs IE és Mozlla.Találtam egy javítási lehetőséget, nálam működött.Ime:

Iobit included a beta network monitor (NetworkMon) in their last update to Advanced SystemCare 3. It seems to block certain programs from accessing the internet, including Steam. They have provided a fix for this issue...

Here is an Updated debug version of NetworkMon. It should solve your network issue.

Please try to:
1) Download the debug version (networkmon-debug.rar) from here.
2) Extract networkmon-debug.rar to a place you like.
3) Copy Remove.exe into "C:\Program Files\IObit\Advanced SystemCare 3" folder in Windows (x32).
3*) Copy Remove.exe into "C:\Program Files (86)\IObit\Advanced SystemCare 3" folder in Windows (x64).
4) Run Remove.exe>Uninstall>OK.
5) Restart System.
6) Copy the other three files (instlsp.exe, lLSP.dl, Sup_NetworkMon.exe) from where you have extracted, to "C:\Program Files\IObit\Advanced SystemCare 3" folder to remove the old ones in Windows (x32).
6*) Copy the other three files (instlsp.exe, lLSP.dl, Sup_NetworkMon.exe) from where you have extracted, to "C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 3" folder to remove the old ones in Windows (x64).
7) Run Sup_NetworkMon.exe and then
8) Check if your IE/Firefox is OK.
2010.10.26
süti beállítások módosítása